Hur gör jag för att stänga av ljudet i mobilen när det kommer pushnotiser från nyhetsappen?

I vår nyhetsapp, klicka på Följ i mitten på den nedre menyraden. Vänligen dra reglaget Notiser till vänster. Du kommer då till din enhets inställningar för notiser/aviseringar och du kan här specifikt stänga av ljudet för notiser för vår nyhetsapp.

Tyvärr verkar det inte vara möjligt att stänga av ljudet för notiser i alla modeller som kör Android.

Du kan även använda dig av telefonens systeminställningar för tysta perioder om du endast vill ha ljudet på under specifika klockslag
och slipper bli störd om det skulle skickas ut något mellan de klockslag du valt att telefonen ska vara tyst.