Meny

Rösta fram Årets Butik i Skövde 2020

Det var många som hade nominerat sin favoritbutik till Årets Butik 2020 i Skövde. Totalt fick vi in 27 nomineringar och därefter valde juryn ut tre butiker bland de nominerade att rösta på.

Nu är det dags för SLA:s läsare att avgöra vilken butik som får det hedersamma priset Årets Butik 2020.

Bland de som röstat lottar vi ut badlakan från SLA.

Omröstningen pågår till och med söndagen den 25 oktober och priset överlämnas på Näringslivsgalan i Skövde i början av december.

Rösta på Årets Butik HÄR

Här nedan ser ni vilka butiker som juryn valt tillsammans med den motivering som skickats in av läsaren.

Ejes
Motivering: En butik och webbutik utöver det vanliga. Alltid trevligt bemötande och ett engagemang att göra mig som kund nöjd. Hittar oftast något som gör att jag känner mig fin.

Blank the Hub
Motivering:
Med ett affärskoncept som andas framtid levererar Blank the Hub ett aktuellt utbud, mysig atmosfär och en toppklassig service för den mode- och stylingintresserade konsumenten som besöker butiken. Blank the Hub har ett unikt sortiment som tillför mervärde för kunden (och stadskärnan) med inspiration, personlig service och ett unikt utbud med kunden i fokus. Med en positiv anda, utöver det vanliga, levererar de en service i världsklass.

Boligheter
Motivering: En mysig och inspirerande inredningsbutik, som gjorde mig nyfiken första gången jag klev in. En massa fina grejer, presenterat i fin miljö och med en personal som fick mig att känna mig hemma.

Läs om våra tävlingsvillkor på sla.se/villkor/