Meny

Se En kväll för Skövde i efterhand

I lördags, den 23 maj kl 19.00, arrangerades en webbsänd helkväll för Skövde.
Det var liveuppträdanden, lokala intervjuer och en och annan överraskning. Missade du direktsändningen? Ingen fara, du kan se den här på sla.se genom att klicka på länken nedan.

Medverkande: Patrik Isaksson, Johanna Beijbom, Filip Rapp, Martin Almgren, Christoffer Hamberg, Matilda Kindbom, The Electric Co, Nicole Touma mfl.

https://livestream.com/accounts/17629489/events/9137029